Izdvojeni proizvodi i događaji

SBZ 2017 pod pokroviteljstvom Sigmata

Glavni pokrovitelj  9. međunarodno znanstveno-stručnog savjetovanja SBZ 2017, koje se tijekom slijedeća 3 dana održava u Slavonskom Brodu, je tvrtka Sigmat d.o.o.

Prijavljeno je preko 180 sudionika iz 12 različitih zemalja, s ukupno 41 znanstveno-stručnim radom. Kao i svake godine sve je popraćeno velikom izložbom na kojoj sudjeluje 12 izlagača s najnovijom tehnologijom u području zavarivanja i srodnih tehnologija. Sigmat će predstaviti svoje proizvodne mogućnosti te materijale i proizvode kojima je učvrstio mjesto vodećeg regionalnog dobavljača industrijske opreme.

Sigmat d.o.o. bilježi više od 30 godina uspješnog rada u metalskoj industriji. Od prvih skromnih početaka na jednom tokarskom stroju danas je vodeći opskrbljivač zavarivačkom opremom u ovom dijelu Europe, uz proizvodne pogone s najsuvremenijim strojevima i više od 40 zaposlenika. Proizvodi Sigmata već su godinama prisutni na europskom tržištu, kvalitetu i pouzdanost naših proizvoda su prepoznali i u Norveškoj gdje smo s 400 m rukohvata i 250 m ograde opremili jednu školu, a poslovne ponude stižu i s američkog kontinenta.

Posted in: Novosti

Leave a comment