Izdvojeni proizvodi i događaji

Schweissen & Schneiden Düsseldorf

Dio svog bogatog proizvodnog programa tvrtka Sigmat d.o.o. predstavila je na jednom od najznačajnijih sajmova u metalskoj industriji - Schweissen & Schneiden, održanom krajem rujna u Düsseldorfu.

Više od 50.000 posjetitelja iz 120 zemalja mogli su vidjeti novosti iz sektora automobilske industrije, brodogradnje, mehaničkog i instalacijskog inženjeringa, izrade cijevi i izgradnje cjevovoda, rudarstva, građevinske i kemijske industrije te proizvodnje proizvoda od metala.

Očekivanja izlagača su premašena, stručnost posjetitelja bila je navisokoj razini, a Sigmat je ostvario nove poslovne kontakte koji bi trebali dodatno učvrstiti položaj firme kao jednog od najvažnijih dobavljača industrijeske opreme u ovom dijelu Europe.

Bila je to prigoda za susrete s našim prijateljima Bonnie Tsai i Christine Lin iz MORRIS PRECISION TECHNOLOGY CO., LTD., Mr.Sharma, Mr.Pradeep Sekhri i Mr.Rahul Sekhri iz tvrtke WELSPRING UNIVERSAL te Becky Lee i Andy Lv iz SHANDONG HUAYE TUNGSTEN & MOLYBDENUM TECH CO., LTD.

Posted in: Novosti

Leave a comment