Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Izdvojeni proizvodi i događaji

Izdvojeni proizvodi i događaji

 • "Ljeto u Brodu..." sa Sigmatom!
  "Ljeto u Brodu..." sa Sigmatom!

  Ljeto u Brodu, rukomet u srcu!"Ljeto u Brodu" uz pokroviteljstvo Sigmata d.o.o. !Slavonski Brod bio je domaćin 11. internacionalnog rukometnog turnira u sklopu projekta „Ljeto u Brodu“. Turnir je privukao više od 1.000 sudionika te je prijavljeno 70 ekipa mlađih dobnih skupina iz Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske. Turnir se zbog velikog broja prijavljenih ekipa odvijao na nekoliko terena, u Dvorani Brod, Sportskoj dvorani Vijuš, dvorani Sibinj te dvorani Garčin.Fotografije:...

  Pročitaj više
 • Akcijska ponuda
  Akcijska ponuda

  Proizvodi iz akcijske ponude!

  Pročitaj više
 • ESAB DEMOBUS 2022
  ESAB DEMOBUS 2022

  ESAB DEMOBUS NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU.

  Pročitaj više
 • Isporuka CNC plazme CA-2040 u Tim d.o.o.
  Isporuka CNC plazme CA-2040 u Tim d.o.o.

  Sigmat je odavno prepoznat kao pouzdan partner u investicijskom opremanju. Veliki izbor strojeva različitih vrsta i namjena u metalskoj industriji. Posljednja u nizu je isporuka CNC plazme CA-2040 u Tim d.o.o.

  Pročitaj više
 • ESAB DEMOBUS u Montingu d.o.o.
  ESAB DEMOBUS u Montingu d.o.o.

  U organizaciji Sigmata d.o.o. i ESABA, švedskog proizvođača zavarivačke opreme , u pogonima zagrebačkog Montinga d.o.o. predstavljeni su noviteti iz područja metalske industrije. 

  Pročitaj više
 • 35 godina uspješnog rada
  35 godina uspješnog rada

  Sigmat je dobitnik priznanja HGK za izniman doprinos razvoju hrvatskog gospodarstva. Rezultat je to 35 godina uspješnog rada u području proizvodnje u metalskoj industriji te distibuciji industrijske opreme.

  Pročitaj više
 • 11. međunarodno znastveno-stručno savjetovanje SBZ 2021
  11. međunarodno znastveno-stručno savjetovanje SBZ 2021

  U godini obilježavanja obljetnice „Đuro Đaković”-100 godina metaloprerađivačke industrije u Slavonskom Brodu, Strojarski fakultet pod pokroviteljstvom Sigmata d.o.o. domaćin je 11. međunarodnog znanstveno-stručnog savjetovanja SBZ 2021:

  Pročitaj više
 • Certifikat bonitetne izvrsnosti
  Certifikat bonitetne izvrsnosti

  Certifikat bonitetne izvrsnosti tvrtke Bisnode u poslovnom svijetu predstavlja dokaz o natprosječnoj kvaliteti poslovanja tvrtke. Temelji se na tekućim informacijama o poslovanju te podacima iz proteklih godina, a dodjeljuje se za razdoblje od sljedećih 12 mjeseci od dana

  Pročitaj više
 • ZLATNA KUNA
  ZLATNA KUNA

  I ove godine novo priznanje za Sigmat, ovoga puta ZLATNA KUNA za najuspješniju trvrtku u Brodsko-posavskoj županiji i više od 30 godina povjerenja naših kupaca.

  Pročitaj više
 • ESAB demobus
  ESAB demobus

  Najnovije tehnologije u zavarivačkoj industriji, oprema za rezanje i plinska tehnika renomiranog svjetskog proizvođača opreme za zavarivanje, švedskog ESAB-a predstavljaju se danas u Sigmatu.

  Pročitaj više
Showing 1 to 10 of 35 (4 Pages)