Plinska tehnika

Crijeva za tehničke plinove

Crijeva za tehničke plinove

Naša plinska crijeva su izuzetno fleksibilna, otporna na dob i različite vremenske uvjete, imaju glatke teksture površine otporne na prljavštinu, a nude maksimalnu sigurnost.
Najveću primjenu pronalaze u procesima vezanim za zavarivanje i rezanje. 

Nudimo crijeva za različite vrste plinova, pojedinačna ili u paru prema posebnim zahtjevima  i potrebama kupaca.

ostalo plinsko

Ostalo plinsko

Uz setove za lemljenje potražite najpovoljnije plinske garniture.

Garnitura za plinsko zavarivanje i rezanje namenjena je za rezanje čeličnih limova debljine do 300 mm,te zavarivanje čeličnih limova debljine do 30 mm.
Princip rada je pod visokim pritiskom uz gorivi plin.

U Sigmatu nudimo veliki izbor plinske tehnike za industriju. Potražite najpovoljnije cijene i akcije na naše reducir ventile za kisik, dušik, acetilen, propan-butan i argon. Uz Zaštitne gume za manometre i sita nudimo mjerače protoka, osigurače povrata plina itd.       

Zaštitni plin se koristi kod elektrolučnog zavarivanja kod postupaka: zavarivanje TIG postupkom, zavarivanje MIG postupkom i zavarivanje MAG postupkom. Zaštitni plin kod ovih postupaka bitno određuje kvalitetu zavara. U počecima uvođenja postupka zavarivanja u atmosferi zaštitnog plina uobičajeno je bilo svega nekoliko pojedinačnih plinova, na primjer kod zavarivanja MIG postupkom čisti argon, a kod zavarivanja MAG postupkom čisti ugljikov dioksid. Danas prevladavaju mješavine plinova. U međuvremenu je količina standardiziranih plinskih mješavina znatno povećana, budući da se kao dijelovi u mješavini ne primjenjuju samo argon i CO2, već također i kisik, helij, vodik i dušik. Podjela različitih zaštitnih plinova dana je u europskom standardu EN „Zaštitni plinovi za elektrolučno zavarivanje i rezanje“.

Manometri

Manometri

Manometri za reducir ventile prema DIN EN 562

Promjer manometra 63 mm,navoj 1/4" ili M12x1.5 po narudžbi.

Povezani informativni sadržaj