Industrijska oprema

 • Dodatni materijali

  Dodatni materijali

  Elektrode i žice europskih i svjetskih proizvođača za zavarivanje standardnih i specijalnih materijala.

  Nudimo materijale firmi ESAB, voestalpine Böhler Welding, Elektrode Jesenice, HTW, Hyundai, Elektroda Zagreb, Lafili kao i niza drugih proizvođača za sve namjene u metalskoj industriji.

 • Oprema za zavarivanje

  Oprema za zavarivanje

  Oprema za zavarivanje osnova je Sigmatove trgovačke djelatnosti. Nudimo reducir ventile, manometre, mjerače protoka, osigurače povrata plina, zaštitne gume za manometre, zavarivačke garniture, rukohvate i rezačice - sve u sklopu programa plinske tehnike. Uz to u ponudi se nalaze kolica za transport boca, tehnički plinovi, držači elektroda, stege za masu, četke, kontaktne vodilice, plinske sapnice, wolfram i ugljene elektrode.

 • Strojevi za zavarivanje

  Strojevi za zavarivanje

  Uz osiguran servis i garanciju, nudimo vrhunske, pouzdane zavarivačke strojeve i dodatni pribor.

 • Htz oprema

  Htz oprema

  Sigurnost i zaštita na radu posebno su važni u metalskoj industriji, ponajviše tijekom samog postupka zavarivanja.

 • Brušenje

  Brušenje

  Brušenje je postupak strojne obrade odvajanjem čestica koji skida promjenjiv presjek strugotine. Postupak se koristi kao jedan od završnih obrada, jer njime postižemo veliku točnost i kvalitetu površine uskih tolerancija.

  Osnovne karakteristike strojnog brušenja su velike glavne brzine rezanja, uz male posmične brzine i alat je bez geometrije, tj. oblik alata je različit i neujednačen. Brušenje se dijeli prema kinematici (pa tako i brusovi) na: plošno brušenje, kružno brušenje i profilno brušenje.

 • Alati

  Alati

  Rezni alat u izravnom dodiru obrađuje materijal i oblikuje proizvod (glodalo, nož);
  stezni alat posreduje između reznog alata, obratka i stroja, te na taj način utječe na oblikovanje proizvoda (stega, stezne glava);
  mjerni alat služi za mjerenje i kontrolu tijekom obrade (libela, metar, mikrometarski vijak, pomično mjerilo, mjerne rašlje....

 • Materijali i vlastiti proizvodi

  Materijali i vlastiti proizvodi

  Opremu za zavarivače (peći i tobolci za sušenje elektroda, stege za centriranje cijevi, žigove za zavarivače, kolica za plinske boce), Građevinsku bravariju (ograde, lagane konstrukcije, komunalnu opremu, dekorativne elemente građevina), Opremu za prehrambenu industriju (uređaji za pripremu hrane na plin i kruto gorivo-roštilji, friteze,peći, ražnjevi), Kooperant velikih firmi (ĐĐ Specijalna vozila kooperacija na projektu Patria - proizvodnja dijelova)

Popis potkategorija u Industrijska oprema: