Rukavice za zavarivanje

Kako bi se izbjegli rizici za sigurnost i zdravlje, odaberite rukavice koje Vam osim optimalnu zaštite nude udobnost i funkcionalnost na radnom mjestu. Sigmatove zavarivačke rukavice nude posebnu udobnost i fleksibilnosr. Uz bravarske rukavice nudimo i rukavice idealne za WIG / TIG zavarivanje i rukovanje sa raznim predmetima. Unutrašnjost i poleđina rukavica izvedeni od najboljih materijala, što nudi izuzetnu mekoću. Dugi vrat od goveđe brušene kože nudi zaštitu od vrućine ručnom zglobu i podlaktici tijekom zavarivanja. Možete naručiti i rukavice s ušivenom kevlar mrežom, sa robusnijim šivanim nitima i s posebnom otpornošću na vatru.

Zaštitne rukavice:

  • zaštitne rukavice prema DIN EN 12477 za varioce, tip B
  • zaštita od mehaničkih opasnosti prema DIN EN 388 normi
  • zaštita od termičkih rizika prema DIN EN 407 normi

Rukavice TIG SOFT ESAB

Rukavice TIG SOFT ESAB

Cijena Send an inquiry

Jedinstvena ultra tanka kožna rukavica za zavarivanje, pogodna za sve. Aplikacije za tigre. Sadrži ojačani ravni palac, omotan prvi prst, vena fl aster i 13cm produžena manžetna. CE odobren za EN12477 i EN388 Kat. 2.

Rukavice TIG SUPERSOFT ESAB

Rukavice TIG SUPERSOFT ESAB

Cijena Send an inquiry

ESAB ekskluzivna ručica za zavarivanje tigova izrađena od visokokvalitetne ovčje kože potpunim Kevlar bodom. Ima pištolj izrezan ravno palcem, krava podijeljena Manžetna od 13 cm, omotača 1. prsta radi povećane spretnosti, izuzetno udoban, spretan i izdržljiv.

Rukavice ESAB CURVED...

Rukavice ESAB CURVED MIG/MAG GAUNTLET

Cijena 22,56 € (169.98 HRK)

Ove vrhunske nove rukavice za zavarivanje ESAB nude posve novo pristup uklapanju, obliku i funkciji. Ergonomsko dizajniran za postavljanje prirodna krivulja ruke, nudeći povećanu kvalitetu i udobnost nosilac.

Rukavice ZAVARIVAČKE BASIC...

Rukavice ZAVARIVAČKE BASIC ESAB

Cijena 7,83 € (59 HRK)

Kvalitetna ručka od zavarivanja od kravlje kože od 1,2 / 1,3 mm debljine s palcem Wing, u potpunosti Kevlar šiva, potpuno pozdravljen. Rukavica je u
potpunosti obloženi FR pamučnom i manžetnom od pletiva i potpunim runom od dlana.

Rukavice zavarivačke ESAB...

Rukavice zavarivačke ESAB BLACK

Cijena Send an inquiry

Naš najpopularniji proizvod, napravljen od visokog učinka prave koža, dlan visoke spretnosti i prsti s palcem krila, uglađeni
prsti i Kevlar proširili.

Rukavice TIG GUANTI...

Rukavice TIG GUANTI PROFESSIONAL ESAB

Cijena 13,99 € (105.41 HRK)

Ove vrhunske nove rukavice za zavarivanje ESAB nude posve novo pristup uklapanju, obliku i funkciji. Ergonomsko dizajniran za postavljanje prirodna krivulja ruke, nudeći povećanu kvalitetu i udobnost nosilac.

Rukavice zavarivačke...

Rukavice zavarivačke REGULAR ESAB

Cijena Send an inquiry

Čvrsta, a fl eksibilna zavojnica za zavarivanje. Napravljeno od 1,3 mm bočno podijeljena kravlje kože koja je u potpunosti otporna na toplinu i teško se nosi. Značajke ojačanog palca, u potpunosti prošarane Kevlar-om i ukrašene dodatni venski fl aster za dodatnu zaštitu.

Rukavice TIG BASIC ESAB

Rukavice TIG BASIC ESAB

Cijena 11,46 € (86.35 HRK)

Lagana i izdržljiva tradicionalna tigrova zavarivačica nadograđena je na EN12477 i EN388 Kat. 2.

Rukavice CRVENA GAUNTLET ESAB

Rukavice CRVENA GAUNTLET ESAB

Cijena Send an inquiry

ESAB-ova ručna zavarivačica za ulaznu razinu izrađena je od kravlje podijeljene kože pamučna FR obloga. Potpuno dočekan palcem krila za dodatnu udobnost. CE odobren za EN12477 i EN388.

Rukavice HEAVY DUTY EXL ESAB

Rukavice HEAVY DUTY EXL ESAB

Cijena 18,15 € (136.75 HRK)

Visokokvalitetna zavojnica napravljena od kravlje kož. Leđa od zrnate kože pruža odlična svojstva topline
podijeljena koža nudi izvrsnu spretnost, izdržljivost i udobnost. Značajke potpuno ojačanog trostrukog palca, potpuno nabrijanog, ušivenog.

Rukavice zavarivačke duge...

Rukavice zavarivačke duge MIG/MAG plave koža

Cijena 4,78 € (36.01 HRK)

Odlične zavarivačke kožne rukavice - pojačane. Ovo su robusne zavarivačke rukavice za teške uvjete rada. Zavarivačke kožne rukavice sa pojačanim prošivom oko palca. Rukavice prošivene KEVLARSKIM koncem. Rukavice sa odličnim svojstvima na trošenje . Rukavice koje se koriste u brodogradnji , za zav. metalnih konstrukcija, teškim uvjetima .

Rukavice bravarske duge koža

Rukavice bravarske duge koža

Cijena 3,85 € (29.01 HRK)

- zavarivačko - bravarske rukavice od goveđe kože, dlan pojačan od glatke kože, gornja strana od brušene kože, oznaka CE, dužina rukavice L=34 cm duge

Rukavice zavarivačke...

Rukavice zavarivačke dugačke RHINO pro koža

Cijena 5,18 € (39.03 HRK)

Odlične duge zavarivačke rukavice, kožne, kevlarski šavovi. Rukavice sa odličnim svojstvima na trošenje . Zavarivačke kožne rukavice sa pojačanim
prošivom oko palca. Rukavice koje se koriste u brodogradnji, za zav. metalnih
konstrukcija , teškim uvjetima

Rukavice bravarske kratke koža

Rukavice bravarske kratke koža

Cijena 3,85 € (29.01 HRK)

- zavarivačko - bravarske rukavice od goveđe kože, dlan pojačan od glatke kože, gornja strana od brušene kože, oznaka CE, dužina rukavice L=26 cm .

Rukavice zavarivačke kratke...

Rukavice zavarivačke kratke RHINO pro koža

Cijena 5,18 € (39.03 HRK)

Odlične kratke zavarivačke rukavice, kožne, kevlarski šavovi. Pojačan dlan .
Rukavice sa odličnim svojstvima na trošenje. Rukavice koje se koriste u brodogradnji, za zavarivanje metalnih konstrukcija , teškim uvjetima rada.

  • Akcija
Rukavice duge argonske TIG...

Rukavice duge argonske TIG glatka koža

Cijena 4,00 € (30.14 HRK)

Rukavice od janjeće glatke kože - argonske rukavice za zavarivanje, prsti uz rukavice, odlične gipke rukavice, rukavice za TIG zavarivanje od janjeće kože, rukavice od glatke kože, oznaka CE, dužina rukavice L=35 cm.

Rukavica kratka bravarska...

Rukavica kratka bravarska RHINO

Cijena 3,32 € (25.01 HRK)

Odlične bravarsko kožne rukavice. Rukavice od hrapave kože. Rukavice sa odličnim svojstvima na trošenje. Rukavice se mogu koristiti u metalskoj industriji i građevinarstvu .

Rukavica kratka...

Rukavica kratka mehaničarska RHINO

Cijena 2,95 € (22.23 HRK)

Odlične mehaničarske kožne rukavice. Mekana glatka koža. Rukavice sa odličnim svojstvima na trošenje. Rukavice koje se koriste prilikom montaže i sklapanja pozicija, za fine radove .

Rukavice duge RHINO...

Rukavice duge RHINO zavarivačke

Cijena 7,58 € (57.11 HRK)

Rukavica za zavarivanje od jakog tena. Napravljena od visokokvalitetne kravlje podijeljene bočne kože, sadrži palac s ojačanim prekrivačem, u potpunosti pozlaćenim prstima i šavovima, potpuno ušivenim kevlarima, potpunim potkošuljama od dlana i pamučnim oblogama do manžeta.

Rukavica kratka...

Rukavica kratka mehaničarska koža + tekstil RHINO

Cijena Send an inquiry

Odlične mehaničarske kožne rukavice. od kože u kombinaciji s tekstilom. Mekana glatka koža. Rukavice sa odličnim svojstvima na trošenje. Rukavice koje se koriste prilikom montaže i sklapanja pozicija, za fi ne radove .

Rukavice Argonske soft cuff...

Rukavice Argonske soft cuff RHINO

Cijena Send an inquiry

Lagana rukavica tradicionalnih TIG zavarivača . S kromiranom podijeljenom manžetnom. Neobučeno za dodatnu spretnost. Kevlar zašiljen, kozja koža. CE odobren za EN12477 B.

Rukavice ECO WORKER ESAB

Rukavice ECO WORKER ESAB

Cijena 2,98 € (22.45 HRK)

Izdržljiva, tvrda odjeća za radne rukavice u stilu od kvalitetne kravlje podijeljene kože, s palcem krila, uglađenim šavovima,
krpa za vene, gumirana pamučna manšeta od 6 cm sa zaštitom vrha prsta i remen za zglobove. Potpuno obučen dres za dodatnu udobnost. CE odobren za EN388 Cat 2.