Radna odijela

Široki asortiman radne i zaštitne odjeće po povoljnim cijenama.

Nudimo zaštitnu odjeću za zavarivanje i slične postupke, odjeću za zaštitu od visoke temperature i plamena. Možete pronaći povoljne zaštitne jakne za zavarivače/jakne za zaštitu od visoke temperature/hlače za zaštitu od visoke  temperature sa i bez tregera.

Zaštitna odjeća u skladu s najnovijim normama ne nastavlja goriti ako slučajno dođe u dodir s plamenom. Štiti od prskanja metala kod zavarivanja i rezanja, ali ne nužno u slučaju većih količina tekućeg metala kod ljevarskih radova.

Učinak sprječavanja širenja plamena gubi se ako se zaštitna odjeća za zavarivače onečisti zapaljivim tvarima. Prijava odjeća može znatno umanjiti zaštitu. Zaštitna odjeća za zavarivače sama ne štiti od prolaska električne struje kroz tijelo. Kod elektrolučnog zavarivanja treba predvidjeti izolirajuće pregrade kako bi se izbjegao kontakt zavarivača s dijelovima opreme koji provode električnu struju.Vlaga i znoj mogu umanjiti izolirajući učinak suhe zaštitne odjeće za zavarivače.

Proban se koristi za obradu pamuka i drugih celuloznih materijala radi postizanja postojane zaštite od plamena. Materijali obrađeni Probanom koriste se za zaštitnu odjeću u industriji. Materijali obrađeni Probanom pougljene pod utjecajem vatre. Nema naknadnog žarenja i plamen se ne širi na materijal. Materijali se ne tale, na njima se ne formiraju rupe kroz koje bi plamen mogao prodrijeti unutra. Materijal obrađen Probanom ostaje vatrootporan za vrijeme čitavog životnog vijeka odjevnog predmeta, pod uvjetom da se poštuju upute za održavanje i pranje. Ova se odjeća ne smije prati sredstvima za pranje koja sadrže sapun i omekšivačem niti se smije izbjeljivati klorom.

Izdvojeni proizvodi:

Jakna zavarivačka - koža ESAB

Jakna zavarivačka - koža ESAB

Cijena 828,31 kn