REBEL: VIŠEPROCESNI INDUSTRIJSKI STROJEVI KOJE TREBATE VIDJETI DA BISTE VJEROVALI

Bez obzira izaberete li prijenosni jednofazni EMP 215ic ili trofazni industrijski uređaj kao što je EMP 320ic, bit ćete zadivljeni stabilnošću i pouzdanošću luka - koji vam jamči najveću moguću učinkovitost. O svakom Rebel uređaju postoje tri istine - nadmašuje konkurenciju, dorastao je svemu na što naiđete u radionici ili na terenu i posao vam čini lakšim.

REBEL EMP 255ic i EMP 320ic

Pravi industrijski višeprocesni strojevi koji kombiniraju snagu i pokretljivost. Ti kompaktni lagani sustavi pravo su čudo u prilagođavanju svakom proizvodnom okruženju. Projektiran za produktivnost i pouzdanost, sustav pogona žice s 4 kotača omogućava visoku i dosljednu kvalitetu zavara bez obzira o materijalu koji se zavaruje. Riječ je o najboljem mogućem uređaju za ovu namjenu.

EMP 320ic, s maksimalnom izlaznom strujom od 350 A idealan je univerzalni sustav za zavarivanje s punim i žicama punjenim praškom od 1,2 mm i visokim radnim ciklusom. EMP 255ic ima maksimalnu izlaznu struju od 300 A. Nevjerojatan stroj za zavarivanje.

REBEL EMP 235ic

Rebel EMP 235ic kapacitetom za kolut od 15 kg, je najpokretljiviji aparat za zavarivanje u svojoj klasi i ima snagu i učinkovitost da svlada čak i najzahtjevnije poslove. U svojoj kategoriji najbolji je na svijetu.

Višeprocesne sposobnosti aparata EMP 235ic, u kombinaciji s malom težinom i kompaktnim formatom, čine ga stvarno svestranim strojem, radi gotovo nemoguće poslove za slične strojeve.

REBEL EM 215ic i EMP 215ic

Rebel 215 je dostupan s dvjema različitim opcijama upravljačke ploče. EMP 215ic višeprocesni stroj najbolje je rješenje za manje radionice, servisiranje i popravke i instalacijske radove na terenu. Za njega se zaista može reći da je stroj "za svako mjesto i da zavaruje sve" postupcima MIG/ MAG, MMA i TIG na svakom ulaznom naponu između 120V i 230V.

EM 215ic je jednoprocesni MIG/MAG stroj koji se odlikuje istom mogućnošću rada na više različitih napona.

Ukoliko tražite najbolje na svijetu, nemoguće dobre karakteristike, fantastične mogućnosti i fenomenalne opcije, Esab će zadovoljiti sve vaše zahtjeve.