Ove godine Sigmat obilježava 35 godina uspješnog rada.

Veliko nam je zadovoljstvo što smo u svim ovim godinama postojanja poslovali uspješno, neprestano razvijajući svoje proizvode i usluge, prateći trendove na tržištu kako bi danas postali jedan od vodećih distributera zavarivačke opreme u ovom dijelu Europe uz visokokvalitetne proizvode iz naših pogona.

Uz industrijsku opremu kojom opremamo firme iz metalske industrije u Europi, proizvodimo proizvode za građevinsku idustriju te komunalnu i ugostiteljsku opremu kao i specijalne proizvode za posebne namjene, npr za potrebe vojne industrije, željezničkih vagona te poljoprivredne mehanizacije.

U posljednjih desetak godina modernizirali smo svoju proizvodnju ulažući u novu opremu i strojeve, dijelom kroz europske fondove, ali najviše iz svojih sredstava. Izgradili smo novu proizvodnu halu i proširili skladišne kapacitete.

Danas u Sigmatu radi 50 djelatnika podijeljenih u komercijalu, skladište i proizvodnju. Konkurentni smo na području Europske unije, prodajemo svoje proizvode u Švicarsku i Norvešku. Zastupnici smo velikih svjetskih proizvođača zavarivačke opreme. Uz sve probleme globalne krize koja je pogodila Europu i dalje bilježimo stabilan rast te smo zadržali radna mjesta, povećali plaće i nismo koristili državne potpore kako bi mogli poslovati.

Želja nam je, uz podršku naših poslovnih partnera, buduću dobru suradnju i zadovoljstvo naših kupaca i u idućim godinama nastaviti s razvojem našeg poslovanja i omogućiti našim sadašnjim i budućim zaposlenicima, mladim ljudima i stručnjacima da žive i rade blizu svog doma.