Maske

MASKE ZA ZAVARIVANJE

Kod nas možete pronaći obične, ručne i nadglavne kao i automatske maske za zavarivanje visoke kvalitete i različitih funkcionalnosti.

Maske za zavarivanje koriste se za zaštitu u svim granama industrije. Zavarivačke maske iz našeg asortimana pružaju izvrsnu zaštitu tijekom zavarivanja, te nakon zavarivanja u fazi čišćenja i brušenja zavara.

Samozatamnjujuće maske su dizajnirane kako bi kombinirale sigurnost sa mnogim funkcijama, za svaku metodu zavarivanja. Kontrola s vanjske strane kacige dozvoljava promjenu zatamnjenja od 9 do 13 po DIN-u. ovisno o modelu, kacige su pogodne za sve tipove zavarivanja, uključujući pulsni TIG, plazma rezanje i plazma zavarivanje.  Uz široko vidno polje, operater može vidjeti puno više nego sa običnim maskama, koje se trenutno nalaze na tržištu.

Maska za zavarivanje ESAB Warrior Tech DIN 9-13

Maska ESAB Warrior Tech DIN 9-13

Warrior Tech maska je dizajnirana kako bi se zadovoljile potrebe različitih zavarivača, pružajući high-tech lagani oklop za zaštitu od topline, iskrenja .

Maska za zavarivanje, ESAB Sentinel A50

Maska Sentinel A50

Sentinel A50 maska je dizajnirana za profesionalne zavarivače koji žele najbolju zaštitu i performanse. Lagani oklop i ergonomski dizajnirana za glavu nudi maksimalnu udobnost čak i kad zavarivanje za dugo vrijeme.

Maska za zavarivanje, RHINO H DIN 9-13, fotoosjetljiva

Maska RHINO H DIN 9-13, fotoosjetljiva

Izvrsna zaštita za zavarivače i odlično dizajnirana maska za profesionalce kao i za hoby majstore.

Maska za zavarivanje ESAB Warrior Tech s filterom ECO-AIR

Maska ESAB Warrior Tech s filterom ECO-AIR

Eko Air PAPR jedinica isporučuje se kompletna i spremna za korištenje. Koristi se kod zavarivanja prilikom velike koncentracije plinova .