ESAB program za zavarivanje

ESAB program za zavarivanje

Uz poslovanje u velikom broju zemalja, ESAB je svjetski lider u proizvodnji dodatnih materijala za zavarivanje i zavarivačke opreme. Brand ESAB je sinonim za vodećeg svjetskog stručnjaka u sljedećim ključnim područjima:

  • Ručno zavarivanje i rezanje, oprema
  • Materijali za zavarivanje
  • Automatizacije zavarivanja
  • Sistemi za rezanje
     

Više informacija o proizvođaču ESAB.

 

ESAB standardni strojevi za zavarivanje

Multi procesni uređaji za MIG/MAG, REL i LIVE TIG zavarivanje te za žljebljenje ugljenom elektrodom. Strojevi su predviđeni za najzahtjevnije poslove, visoku produktivnost. Invertorska tehnologija, robusna izvedba, zaštita IP 23. HOT START i promjenjiva kontrola luka automatski su integrirani u uređaje. U ponudi se nalaze 400 A i 500 A uređaji.

Nudimo i kompaktne, jednostavne MIG/MAG uređaje s regulacijom preklopkama, pogodne i za neprofesionalce, osiguravaju dobar rezultat u manje zahtjevnim primjenama. Modeli C171, C201 i C251 imaju mogućnost regulacije vremena dogorjevanja te točkastog zavarivanja. Ugrađeni dodavač žice te mala masa čine ga idealnim za poljoprivredu, radionice i laku proizvodnju. Nije potrebno biti stručnjak za kupnju ovih uređaja, ali uz njih to možete postati.

Plazma PowerCut 1600
Stroj za zavarivanje Plazma PowerCut 1600

Plazma PowerCut 1600 može se upotrebljavati u proizvodnji,održavanju i reparaciji.

Pogodna je za sve vrste matala :nelegirani i niskolegirani ugljični čelici,nehrđajući čelici ,aluminij.Može se upotrijebiti i kao izvor za rad sa strojnim gorionikom.
Napon  380 V.
Debljina rezanja: čelik do 38 mm,nehrđajući čelik do 30 mm,aluminij do 30 mm.
Potreban protok zraka 236 l/min,tlak zraka 6,2 bara.Masa stroja  41 kg.

Proizvođač
Web shop link
Caddy® Tig 2200i DC i AC/DC TA33/TA34
Caddy® Tig 2200i DC i AC/DC TA33/TA34

CaddyTig 2200i DC i AC/DC može zadovoljiti i najzahtjevnije aplikacije TIG zavarivanja, funkcija QWave optimizira oblik AC krivulje, osiguravajući stabilan luk i nižu razinu buke. CoolMini jedinica za hlađenje se jednostavno dodaje uređaju. Caddy TA33 AC/DC upravljački panel nudi jednostavan način TIG AC zavarivanja.

Potrebno je samo odrediti debljinu materijala, a uređaj upravlja ostalim parametrima. Caddy TA34 AC/DC panel sadrži sve potrebne funkcije za TIG DC, AC/DC i REL te ih prikazuje na jednostavan način. Panel nudi i pulsirani luk, dvije programske memorije, regulaciju frekvencije pulsiranja u DC te balans i frekvenciju u AC modu.

Proizvođač
Web shop link
Stroj za MIG/MAG zavarivanje ESAB WARRIOR 400 I CC/CV vodeno hlađenje
Stroj za MIG/MAG zavarivanje ESAB WARRIOR 400 I CC/CV vodeno hlađenje

Stroj za MIG/MAG zavarivanje ESAB WARRIOR 400 I CC/CV je multiprocesni uređaj za MIG/MAG,REL I LIVE TIG zavarivanje te za žljebljenje ugljenom elektrodom. Strojevi su predviđeni za najzahtjevnije poslove te visoku produktivnost. HOT START i promjenjiva kontrola luka su integrirani u uređaje.U ponudi se nalaze 400 i 500 amperski uređaji.

Konfiguraciju za 400 A vodom hlađenu čine:
18054.........Stroj za MIG/MAG WARRIOR 400 I CC/CV
13898 ........Dodavač žice WARRIOR FEED 304W
18080.........Jedinica za hlađenje COOL2
15146.........Povezni kabl 1,7 m voda 19-polni
7385...........Kolica za stroj WARRIOR
5663...........Polikabl PFS 410W 4,5 m

Proizvođač
Web shop link

ESAB automation

Multitrac strojevi mogu se koristiti i kod SAW i kod MIG\MAG zavarivanja. ovisno o odabranom modelu, jednako će kvalitetno raditi s jednostrukom ili dvostrukom žicom. Jedinica za dodavanje žice osigurava ujednačenu, stabilnu brzinu dodavanja. Pogon na četiri kotača omogućuje preciznu brzinu kretanja. Digitalna upravljačka ploča omogućuje točno određivanje i kontrolu parametara zavarivanja. Multitrac je potpuno pokretan i lako se može pomicati od jednog do drugog mjesta zavarivanja. Može se brzo prilagoditi različitim radnim površinama. Predviđen za upotrebu s LAF ili TAF zavarivačkim izvorima napajanja.

A2 Multitrac s A2/A6 PEK upravljačkom jedinicom
Stroj za zavarivanje ESAB A2 Multitrac s A2/A6 PEK upravljačkom jedinicom

Univerzalni zavarivački traktor za SAW elektrolučno i MIG\MAG zavarivanje

A2 Multitrac s A2/A6 PEK upravljačkom jedinicom može se koristiti i kod SAW i kod MIG\MAG zavarivanja. Ako je odabran SAW naèin, A2 Multitrac jednako će kvalitetno raditi s jednostrukom ili dvostrukom žicom. Jedinica za dodavanje žice osigurava ujednačenu, stabilnu brzinu dodavanja.

Pogon na četiri kotača omogućuje preciznu brzinu kretanja. Digitalna upravljačka ploča omogućuje točno određivanje i kontrolu parametara zavarivanja. Multitrac je potpuno pokretan i lako se može pomicati od jednog do drugog mjesta zavarivanja.

Može se brzo prilagoditi različitim radnim površinama. Predviđen za upotrebu s LAF ili TAF zavarivačkim izvorima napajanja.

Provjerite sve ostale ESAB AUTOMATION aparate za zavarivanje.

Proizvođač
Web shop link
A21 PRD 160 TIG glava za orbitalno zavarivanje
A21 PRD 160 TIG glava za orbitalno zavarivanje

Dizajnirana za cijevi vanjskog promjera od 160 mm (6 inch) ili više.  Kretanje po cijevi na nosaču koji je prilagođen promjeru cijevi.  Osnovni model za cijevi tankih stijenki uključuje jedan motor za kretanje.  Rješenja za debele stijenke uključuju punjenje žicom, kontrolu napona luka (AVC) i module za njihanje.  Za upotrebu s ESAB orbitalnim TIG izvorom napajanja Aristo® Mech Tig C2002i ili MechTig 4000iw kombiniranim s MechControl 2 ili MechControl 4.

Proizvođač
Web shop link

HTZ oprema za zavarivanje

Oprema za zaštitu pri zavarivanju vodećih svjetskih proizvođača.

Sigurnost i zaštita na radu posebno su važni u metalskoj industriji, ponajviše tijekom samog postupka zavarivanja.