Politika kvalitete

SIGMAT, Slavonski Brod - politika kvalitete

U Sigmatu d.o.o. svjesni smo da uspjeh našeg poslovanja ovisi o zadovoljstvu naših kupaca, stoga nastojimo razumjeti sadašnje i buduće potrebe kupaca, ispunjavati njihove zahtjeve i nadmašiti njihova očekivanja. Zastupamo samo renomirane tvrtke na području opreme za zavarivanje, plinskog rezanja i brušenja.Razvojem mreže za servis i podršku kupcima na cjelokupnom prostoru Hrvatske te stalnim ulaganjem u vlastite nove tehnologije i izobrazbu svojih djelatnika, trudimo se pružiti našim kupcima najbolju uslugu. Stalnost kvalitete nastojimo osigurati kroz stalnu komunikaciju s kupcem uz zadovoljenje zakonskih i ugovornih obveza.

Zadaća i obveza uprave je osiguravanje potrebnih resursa za nesmetano i nepristrano djelovanje svih zaposlenih, te stalno unapređivanje sustava upravljanja kvalitetom.

Obveza svih zaposlenika je upoznati zahtjeve kvalitete i održavati dogovorenu razinu kvalitete naših proizvoda. Svaki zaposlenik je odgovoran za kvalitetu svog vlastitog rada uz poštivanje pravila proizašlih iz Sustava za upravljanje kvalitetom.

Postupci i uvedeni sustav samo su osnova za visoku razinu kvalitete djelovanja, stoga je obveza svih zaposlenika stalno usvajanje novih spoznaja i stalna obuka.

Cilj koji je Sigmat d.o.o. uvođenjem Sustava upravljanja kvalitetom želio postići je dostizanje razine kvalitete djelovanja koja zadovoljava domaće i međunarodne standarde te osiguranje privrženost i zadovoljstva kupaca, zaposlenika i svih zainteresiranih strana, te ostvarenim rezultatima omogućiti rast tvrtke.

Navedena politika ostvaruje se primjenom Sustava za upravljanje kvalitetom sukladnim sa normama ISO 9001:2000.

Gledajući u budućnost, otvaranje novih tržišta i prilike koje se nude odlučili smo zaštititi svoje intelektualno vlasništvo.Dovršene su sve aktivnosti oko zaštite imena i logotipa tvrtke, a zaštitom industrijskog dizajna zaštićeni su i proizvodi koji se proizvode u Sigmatovim pogonima.

Politika zaštite osobnih podataka

Sigmat d.o.o. poštuje vaše osobne podatke i predano radi na njihovoj zaštiti. Naše izjave o zaštiti privatnosti počivaju na aktualnim globalnim načelima i normama za postupanje s osobnim podacima obavještavanje i odabir načina upotrebe podataka, pristup podacima i integritet, sigurnost, daljnje prenošenje i provedbu/nadzor. 

Osobni podaci

  • Osobne podatke prikupljamo iz različitih razloga, primjerice za obradu vaših narudžbi, pružanje usluga elektroničkog biltena, slanje marketinških poruka, personalizaciju vašeg iskustva ili u vezi s ponudama za zaposlenje.
  • O svrsi prikupljanja osobnih podataka informiramo vas u samom trenutku prikupljanja istih, a čuvamo ih u svrhe u koje su prikupljeni ili kada je to potrebno sukladno važećim zakonima ili u legitimne svrhe.
  • Podatke prikupljene od vas možemo kombinirati s podacima dobivenim iz drugih izvora kako bismo poboljšali točnost i potpunost podataka te bolje prilagodili svoju komunikaciju s vama.
  • Isto tako, podatke koji se odnose na vaš način upotrebe naših web-mjesta možemo prikupljati putem raznih tehnologija, uključujući kolačiće.

Obavještavanje i odabir načina upotrebe podataka

  • Vaše osobne podatke upotrebljavamo u svrhe u koje su prikupljeni, a za sve ostale upotrebe od vas ćemo prethodno zatražiti dopuštenje.
  • Vaše ćemo dopuštenje zatražiti i prije svakog dijeljenja vaših osobnih podataka s trećim strana u sve svrhe osim onih iz kojih ste nam ih dali.
  • Kolačiće za podatke koji se odnose na vaš način upotrebe naših web-mjesta možete isključiti u svom pregledniku.

Pristup podacima i integritet

  • Ako želite ažurirati osobne podatke ili promijeniti način komuniciranja s nama, obratite nam se na adresu sigmat@sigmat.hr ili posjetite web-mjesto određenog proizvoda ili usluge.

Sigurnost podataka

  • Predano radimo na zaštiti vaših osobnih podataka od neovlaštene upotrebe ili razotkrivanja.

Daljnje prenošenje podataka

  • Vaše osobne podatke ne prenosimo trećim stranama.