O nama

O nama

„Kupac je zadnji kontrolor“ već godinama stoji u našim proizvodnim pogonima kao podsjetnik na misiju tvrtke Sigmat, započetu već davne 1986. godine. Tržišna orjentacija, sposobnost prilagodbe promjenama u poslovanju i zadovoljstvo kupaca naše su vodilje već više od 30 godina.

O nama

PROŠLOST
Sigmat je proizvodnju započeo s jednim tokarskim strojem izrađujući proizvode metalne galanterije. Proizvodni pogoni i prostorni kapaciteti s godinama su se proširivali i nadograđivali, a djelatnost smo proširili i na trgovinu industrijskom opremom.

O nama

SADAŠNJOST
Danas se društvo bavi dvjema djelatnostima: proizvodnjom i trgovinom u području prerade metala. Zadnjih 16 godina intenzivno se bavimo proizvodnjom za potrebe metalske industrije te inovativnim pristupom i novim proizvodima izlazimo na nova tržišta Europe i svijeta.

Glavne djelatnosti Sigmata su proizvodnja i trgovina u području prerade metala. Već 20 godina intezivno se bavimo proizvodnjom za potrebe metalske industrije.

Posvećeno osoblje nastoji osigurati cjelovita rješenja koja u potpunosti zadovoljavaju potrebe naših klijenata. Naši trenutni klijenti su tvrtke u metalskoj industriji i tvrtke koje se bave prodajom zavarivačke opreme u Hrvatskoj i EU. Ostvarujemo kontakte i izvan granica EU. Želja nam je plasirati svoju specijaliziranu opremu za zavarivače tvrtkama koje se bave opskrbom na obnovi i izgradnji elektrana kao i na drugim sličnim poslovima.

U proizvodnji smo orijentirani na široku lepezu artikala. Proizvodimo:

  1. Opremu za zavarivače (peći i tobolci za sušenje elektroda, stege za centriranje cijevi, žigove za zavarivače, rezervne dijelove za strojeve za zavarivanje, kolica za plinske boce)
  2. Građevinsku bravariju (ograde, lagane konstrukcije, komunalnu opremu, dekorativne elemente građevina)
  3. Opremu za prehrambenu industriju (uređaji za pripremu hrane na plin i kruto gorivo-roštilji, friteze,peći, ražnjevi)

ZAŠTITA DIZAJNA, NAZIVA I LOGOTIPA

 

Dizajn Sigmat ograda od inoxa, čelika i aluminija je zaštićen pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo.

Rhino Peći i tobolci za sušenje elektroda su zaštićeni pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo.

Dizajn stega za centriranje je zaštićen pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo.

Sigmat Roštilji na drva i ugljen, plinski roštilji i uređaji za pripremu hrane su u zaštićeni pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo.

Naziv i logotip Sigmat su u zaštićeni pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo.

Naziv i logotip RHINO su u zaštićeni pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo.