U sklopu 9. međunarodno znanstveno-stručnog savjetovanja SBZ 2017, održanog u Slavonskom Brodu, posjetitelji i izlagači posjetili su glavnog pokrovitelja, Sigmat d.o.o.
Glavni pokrovitelj 9. međunarodno znanstveno-stručnog savjetovanja SBZ 2017, koje se tijekom slijedeća 3 dana održava u Slavonskom Brodu, je tvrtka Sigmat d.o.o.
Kvalitetu i pozdanost Sigmata prepoznali su i u Norveškoj. Za potrebe tamošnje škole Sigmat je izradio i isporučio 250 m ograde te 400 metara rukohvata.Nastavak je to aktivnosti u Norveškoj gdje posljednjih godina Sigmat ostvaruje značajan rast.
Dio svog bogatog proizvodnog programa tvrtka Sigmat d.o.o. predstavila je na jednom od najznačajnijih sajmova u metalskoj industriji - Schweissen & Schneiden, održanom krajem rujna u Düsseldorfu
Mlin i pekarnica Janković u Brodskom Stupniku izradu kolača i torti podižu doslovno na novu razinu.

Erasmus+ posjeta

Posted by
U sklopu programa ERASMUS+, najvećeg programa Europske unije za obrazovanje i osposobljavanje, Sigmat d.o.o. su posjetili Colman Ledwith s irskog Dundalk Instituta za Tehnologiju, dr. sc. Sanja Knežević, dr. sc. Lena Duspara i Marko Martinović mag.ing.rač.
Sigmat d.o.o. i ove godine sudjeluje na "Strojarskom izazovu"!
Na jednom mjestu, u Gromačniku - Sigmatova čekaonica, klupa i koš za otpad. Za ljepši okoliš.

ESAB Demobus

Posted by
Najnovije tehnologije u zavarivačkoj industriji, oprema za rezanje i plinska tehnika renomiranog svjetskog proizvođača opreme za zavarivanje, švedskog ESAB-a predstavljaju se u Sigmatu. Uz demonstracije različitih tehnika zavarivanja i rezanja najmodernijom tehnologijom, predstavljen je i široki raspon dodatne opreme i materijala.
Iza nas je 30 uspješnih godina rada. Tom prigodom Hrvatska gospodarska komora dodijelila nam je priznanje.

Kružni tok

Posted by
Evo nas opet na kružnom toku.
Učenici od prvoga do četvrtog razreda OŠ „Ivana Brlić Mažuranić“, područne škole u Gromačniku posjetili su firmu Sigmat d.o.o. učeći o gospodarstvu svoga kraja.
Djelatnici Sigmata postavili su nove klupe u parku kod Strojarskog Fakulteta.
U sklopu "Stojarskog izazova 2016." Sigmat d.o.o. ugostio je studente i djelatnike Strojarskog fakulteta iz Slavonskog Broda. Posjetitelji su obišli radionice i skladišta uz prezentacije rada.
U vremenu od 14.-15 travnja, 2016. tvrtka Voestalpine Bohler bila je domaćin dvodnevne posjete kupaca iz Hrvatske. U suradnji sa Sigmatom organizirana je posjeta tvornici u Kapfenbergu u Austriji te prezentacije noviteta u zavarivačkoj industriji.
Sigmat d.o.o. predstavio je svoje proizvode na sajmu Schweisstec 2015. u Stuttgartu.
Sigmat d.o.o. je ove godine dosegao najveći međunarodni standard bonitetne izvrsnosti.
Sigmat je modernizacijom poslovanja nastavio i u 2015. godini. Kontinuirano ulaganje u nove strojeve, proizvodne pogone, infrastrukturu i kadrove posebno je izraženo posljednjih godina korištenjem sredstava iz fondova Europske Unije.
Kvalitetno, brzo i profesionalno preuređenje doma...

Zadnje novosti

Posjeta Sigmatu SBZ 2017 27. Listopad 2017. | 13:20

Posjeta Sigmatu SBZ 2017

U sklopu 9. međunarodno znanstveno-stručnog savjetovanja SBZ 2017, održanog u Slavonskom...

SBZ 2017 pod pokroviteljstvom Sigmata 25. Listopad 2017. | 11:34

SBZ 2017 pod pokroviteljstvom Sigmata

Glavni pokrovitelj 9. međunarodno znanstveno-stručnog savjetovanja SBZ 2017, koje se...

Opremanje škole u Norveškoj 25. Listopad 2017. | 09:16

Opremanje škole u Norveškoj

Kvalitetu i pozdanost Sigmata prepoznali su i u Norveškoj. Za potrebe tamošnje škole Sigmat...

Link