Dobavljači

ESAB zavarivanje logotip
ESAB zavarivanje

Uz poslovanje u velikom broju zemalja, ESAB je svjetski lider u proizvodnji dodatnih materijala za zavarivanje i zavarivačke opreme. Brand ESAB je sinonim za vodećeg svjetskog stručnjaka u sljedećim ključnim područjima: Ručno zavarivanje i rezanje, oprema - Materijali za zavarivanje - Automatizacije zavarivanja - Sistemi za rezanje

Bohler zavarivanje
Voestalpine Böhler welding

S 34 podružnica u 25 zemalja širom svijeta, globalnom mrežom od 11 proizvodnih postrojenja te više od 1000 distributera u 65 zemalja i s kupcima u 120 zemalja Bohler Welding jedan je od vodećih svjetskih proizvođača dodatnih materijala za zavarivanje. Böhler Welding korporacija se sastoji iz nekoliko svjetski poznatih tvrtki iz područja zavarivanja.

Elektrode Jesenice logotip
Elektrode Jesenice

Elektrode Jesenice imaju ISO 9001 certifikat kod BVQi već od 1997 godine.
Za osiguravanje kvalitete kontroliraju se ulazni materijali i šarže proizvodenih materijala. Nudimo 2.2 i 3.1 ateste i Decleration of Conformity CE oznaku
Proizvode kontroliraju i nadzorne institucije TÜV, DB, GL, BV, ABS, LR, DNV, RS, CWB, RINA, PRS, UDT, SZU, CR, SŽ.

Weldotherm logo
WELDOTHERM GmbH

Weldotherm® GmbH je firma specijalizirana za tehnologije zagrijavanja sa sjedištem u Njemačkoj. Kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača opreme za kontroliranu toplinsku obradu, grijaće elemente i tehnologiju mjerenja u industrijskom sektoru, nude rješenja za vaše specifične zahtjeve.

Zbog svoje robusnosti, izdržljivosti, učinkovitosti i vrijednosti za novac, Weldotherm® proizvodi za profesionalnu toplinsku obradu na gradilištima su zastupljeni širom svijeta .

G.A.L. Gage logo
G.A.L. Gage

Tvrtka G.A.L. Gage proizvodi visokokvalitetne precizne mjerače za mjerenje u zavarivanju - za provjeru debljine zavarivanja, šavova za zupčanike, zupčanika, podvodnika i još mnogo toga.

GCE
GCE

Grupa GCE danas je vodeća europska tvrtka u području kontrole plina, a uključena je u razvoj i proizvodnju svih vrsta opreme za kontrolu tlaka i protoka visokotlačnih plinova.

logo hyundai
Hyundai

Hyundai nudi najsuvremenija tehnološka rješenja prema zavarivačkim zahtjevima kupaca svojim visokokvalitetnim dodatnim materijalima.
 

Iskra strojevi
Iskra

Iskra Welding, d.o.o. od 1990. godine je neovisna tvrtka i nastavlja tradiciju proizvodnje opreme za zavarivanje, prije svega kvalitetnih strojeva.

Morris
Morris

Morris precision technology CO. tajvanska je tvrtka osnovana 1977, orjentirana na projektiranje i proizvodnju širokog raspona industrijske plinske zavarivčke opreme, opreme za rezanje i medicinskih aparata.

Elektroda Zagreb logotip
Elektroda Zagreb

Osnovna djelatnost Elektrode Zagreb d.d. jest proizvodnja dodatnih materijala za zavarivanje, odnosno proizvodnja elektrodi, žica, i šipki za zavarivanje .

Dodatni materijali za zavarivanje u Elektrodi Zagreb se proizvode od osnutka 1948 godine. U Elektrode Zagreb 78 zaposlenih mjesečno proizvodi oko 4000 t dodatnih materijala na godinu.