Dobavljači

ESAB zavarivanje logotip
ESAB zavarivanje

Uz poslovanje u velikom broju zemalja, ESAB je svjetski lider u proizvodnji dodatnih materijala za zavarivanje i zavarivačke opreme. Brand ESAB je sinonim za vodećeg svjetskog stručnjaka u sljedećim ključnim područjima: Ručno zavarivanje i rezanje, oprema - Materijali za zavarivanje - Automatizacije zavarivanja - Sistemi za rezanje

Bohler zavarivanje
Voestalpine Böhler welding

S 34 podružnica u 25 zemalja širom svijeta, globalnom mrežom od 11 proizvodnih postrojenja te više od 1000 distributera u 65 zemalja i s kupcima u 120 zemalja Bohler Welding jedan je od vodećih svjetskih proizvođača dodatnih materijala za zavarivanje. Böhler Welding korporacija se sastoji iz nekoliko svjetski poznatih tvrtki iz područja zavarivanja.

Elektrode Jesenice logotip
Elektrode Jesenice

Elektrode Jesenice imaju ISO 9001 certifikat kod BVQi već od 1997 godine.
Za osiguravanje kvalitete kontroliraju se ulazni materijali i šarže proizvodenih materijala. Nudimo 2.2 i 3.1 ateste i Decleration of Conformity CE oznaku
Proizvode kontroliraju i nadzorne institucije TÜV, DB, GL, BV, ABS, LR, DNV, RS, CWB, RINA, PRS, UDT, SZU, CR, SŽ.

Kemper
Kemper
Ekstrakcija dima za zavarivanje s odvodnim sustavima i filtarskim jedinicama. Stolovi za zavarivanje i stolovi za brušenje, kao i stolovi za vađenje. Kacige za zavarivanje i više osobne zaštitne opreme.
Columbus
Columbus McKinnon

Columbus McKinnon proizvodi i distribuira širok raspon podizača, remenica i dizalica, opreme za prijenos tereta i vaganje, kolica, tekstilnih užadi i opreme za učvršćivanje tereta, opreme za rukovanje materijalom i sveobuhvatne palete Yale hidrauličnih alata i dizalica.

Linde
Linde group
Grupa Linde svjetski je lider na međunarodnom tržištu plinova. Tvrtka nudi širok raspon komprimiranih i ukapljenih plinova kao i kemikalija i prvi je izbor u velikom broju industrija.
Lafili
Lafili

Tvrtka, osnovana početkom 60-ih od strane Galelli obitelji, sa sjedištem u Pisogneu, smještena na sjevernom kraju jezera Iseo na izlazu Valle Camonica, na području s bogatim podzemnim rudnicima. Regija u kojoj se u modernom dobu intenzivno razvila industrija metala.

GSM
GSM Gesellschaft

Tvrtka GSM Gesellschaft für Schweißmaterialien osnovana je 1986. godine.

U našim objektima za čišćenje i poliranje, obrađujemo elemente od nehrđajućeg čelika, od najmanjih komponenti od svega nekoliko grama do komponenata strojogradnje. Naš know-how u praktičnoj primjeni i zahtjevima klijenata ogleda se u razvoju vlastitih objekata i kemijskih proizvoda.

Fein
Fein

Godine 1867. Wilhelm Emil Fein osnovao je tvrtku za proizvodnju fizičke i električne opreme u kojoj je njegov sin Emil Fein izumio prvu električnu ručnu traku gotovo 30 godina kasnije 1895. godine. Ovaj je izum otvorio put za visoko pouzdane električne alate, koje FEIN još uvijek proizvodi u Njemačkoj i za koju je dugogodišnja njemačka tvrtka poznata u industriji i obrtništvu u cijelom svijetu do danas.

Pegatec
Pegatec

PEGATEC je svjetska prodajna tvrtka tvrtke WINKING. Prateći globalna tržišta uz dugogodišnje iskustvo i tehnologiju, PEGATEC razvija i promiče najkvalitetnije proizvode proizvode i nudi vrhunsku uslugu svojim kupcima.

Loctite
Loctite

Henkel je predvodnik na svjetskom tržištu ljepila, brtvila i proizvoda za obradu površina. Uz veliki asortiman proizvoda, iskoristite prednosti koje nudi Loctite i zajamčite najveću pouzdanost svom radnom postupku. Odjel General Industry ispunjava posebne potrebe različitih grana industije i održavanja na jednom mjestu.

Aquasol
Aquasol

Aquasol se pojavio kao svjetski priznat lider u proizvodnji topivih i ostalih potrošnih materijala za zavarivanje, uključujući tehnološki napredne uređaje za pročišćavanje cijevi.

Garrison
Ata Garrison
ATA Garryson jedan je od vodećih proizvođača i dobavljača specijalnih abraziva i karbidnih proizvoda. Stalnim razvojem novih proizvoda i usluga, koristeći najsuvremenije tehnologije i kvalificirane, motivirane ljude nastojimo vam pružiti troškovno učinkovita rješenja i podršku uz koju ćete povećati svoju konkurentsku prednost.
Fronius
Fronius

Kao svjetski lider u robotskom zavarivanju s vodećom svjetskom tehnologijom u elektrolučnom i točkastom zavarivanju, Perfect Welding dominira cijelim spektrom: MMA, TIG, MIG / MAG, plazma i LaserHybrid.

LA-CO industries
LA-CO industries

LA-CO Industries je globalno poduzeće koje se bavi proizvodnjom industrijskih ručnih markera, vodovodnih kemikalija i proizvoda za identifikaciju stoke. Od 1934. godine ponosni smo na dizajn i proizvodnju visoko kvalitetnih proizvoda temeljenih na izvedbi za jedinstvene potrebe naših kupaca.

Cepro
CEPRO

Već dulje od 30 godina Cepro je aktivan na području proizvoda za točkasto zavarivanje - stekli smo vodeću poziciju na ovom tržištu diljem Europe i izvan nje.

Weldotherm logo
WELDOTHERM GmbH

Weldotherm® GmbH je firma specijalizirana za tehnologije zagrijavanja sa sjedištem u Njemačkoj. Kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača opreme za kontroliranu toplinsku obradu, grijaće elemente i tehnologiju mjerenja u industrijskom sektoru, nude rješenja za vaše specifične zahtjeve.

Zbog svoje robusnosti, izdržljivosti, učinkovitosti i vrijednosti za novac, Weldotherm® proizvodi za profesionalnu toplinsku obradu na gradilištima su zastupljeni širom svijeta .

Rhino
Rhino

Rhino proizvodi postali su nezamjenjivi dio zavarivanja, od pripreme preko samog postupka zavarivanja do kontrole.

Magnaflux
Magnaflux

Kao globalni lider u nerazornom ispitivanju, sudjelovali smo u poboljšanju sigurnosti u automobilskoj industriji na globalnoj razini; pobrinuli se da čak i nakon stotina polijetanja i slijetanja, putnički avioni i dalje mogu sigurno nositi svoje putnike; testirali čelike koji se koriste u najvišim zgradama na svijetu kako bi se osiguralo da oni koji žive i rade u njima budu sigurni.

Siliconi
Siliconi

Od 1957. godine proizvodimo tehničke sprejeve, silikonske i silikonske emulzije, a danas su naši proizvodi prisutni na domaćim, europskim i međunarodnim tržištima.
S našim timom mladih, dinamičnih, proaktivnih, kvalificiranih stručnjaka, brzo reagiramo na potrebe naših kupaca.

Translas
Translas

Gorionici za zavarivanje i oprema za zavarivanje Translas karakteriziraju odlična ergonomija, izdržljivost, performanse, oblik i izgled. S Translas gorionicima imate opremu koja traje duže, radi ugodnije, nudi više funkcionalnosti i izgleda sjajno.

G.A.L. Gage logo
G.A.L. Gage

Tvrtka G.A.L. Gage proizvodi visokokvalitetne precizne mjerače za mjerenje u zavarivanju - za provjeru debljine zavarivanja, šavova za zupčanike, zupčanika, podvodnika i još mnogo toga.

HIT Welding Industry Co Ltd
HIT Welding Industry Co Ltd

HIT Welding Industry Co. Ltd proizvodi i distribuira proizvode za zavarivanje. Tvrtka proizvodi plinske šavne žice za zavarivanje, žice za zavarivanje od nehrđajućeg čelika, aluminijske žice za zavarivanje i druge proizvode.

GCE
GCE

Grupa GCE danas je vodeća europska tvrtka u području kontrole plina, a uključena je u razvoj i proizvodnju svih vrsta opreme za kontrolu tlaka i protoka visokotlačnih plinova.

Bosch
Bosch

Od 1964., Boschev većinski dioničar bio je Robert Bosch Stiftung GmbH, dobrotvorna zaklada. Zaklada nastavlja svoj rad i u suvremenom obliku. Sebe vidi kao zakladu koja ostvaruje svoje ciljeve kroz vlastite programe i institucije te podupirući odgovarajuće projekte i inicijative koje drugi predlažu za rješavanje problema društva.

logo hyundai
Hyundai

Hyundai nudi najsuvremenija tehnološka rješenja prema zavarivačkim zahtjevima kupaca svojim visokokvalitetnim dodatnim materijalima.
 

Donges
Donges

Preko 140 godina iskustva u čeličnoj konstrukciji, inovativnim konstrukcijama i strukturama i visoko motiviranom i kompetentnom radnom snagom: Donges SteelTec GmbH u Darmstadtu. Raspon usluga naše tvrtke obuhvaća planiranje, razvoj, izgradnju, proizvodnju i ugradnju arhitektonski zahtjevnih projekata u izgradnji čeličnih mostova, konstrukcijskih čeličnih radova i industrijske fasade i ključne konstrukcije poslovnih odjela, a svojim referencama jedna je od vodećih firmi u Njemačkoj.

Stannol
Stannol

Kamen temeljac za reputaciju tvrtke položio je 10. svibnja 1879. majstor Wilhelm Paff, koji osim svoje obrtničke industrije razvio, proizveo i distribuirao žicu za lemljenje. Njegov nasljednik Hans Eckstaedt, zet osnivača tvrtke, uspješno je vodio ekspanziju i uspostavio međunarodno zaštićeni zaštitni znak Stannol na tržištu krajem 1920-ih.

Iskra strojevi
Iskra

Iskra Welding, d.o.o. od 1990. godine je neovisna tvrtka i nastavlja tradiciju proizvodnje opreme za zavarivanje, prije svega kvalitetnih strojeva.

Jasic
Jasic

Jasic Technology Co, Ltd je osnovana 2005, kao poduzeće za istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju i servis za invertere za zavarivanje i druge opreme za zavarivanje. Nakon dugogodišnjeg razvoja Jasić je postao vodeće nacionalno poduzeće u industriji zavarivanja i uspješno je uvršteno na Shenzhen Stock Exchange.

Morris
Morris

Morris precision technology CO. tajvanska je tvrtka osnovana 1977, orjentirana na projektiranje i proizvodnju širokog raspona industrijske plinske zavarivačke opreme, opreme za rezanje i medicinskih aparata.

Strong hand tools
Strong hand tools

Već više od 30 godina radimo na području inovativnih alata za brzo učvršćivanje koji vam omogućuju stvaranje "pravilnog" postavljanja, kao i učinkovit rad kod zavarivanja, montaže i popravaka. Obnovili smo tradicionalne alate kao što su: klizne stezaljke za ruke, zavarivanje magnetskim kvadratima, kliješta i vizija radi poboljšanja performansi u stezanju i pričvršćivanju.

Dawell
Dawell

Tvrtka je osnovana 2012. godine s vizijom izgradnje razvojno-proizvodne i izvozne tvrtke. Glavna djelatnost bila je razvoj vlastitih proizvoda u industrijskoj oblasti pokretnih buntovnih i indukcijskih grijanja te njihovu naknadnu proizvodnju i prodaju širom svijeta.

Yaskawa
Yaskawa

Strojna obrada metala nudi mnoštvo izazova za automatizaciju: preciznost i visoku propusnost s trajnom, niskom tehnologijom održavanja. S najboljim proizvodima i spreman za povezivanje, YASKAWA stvara važne preduvjete za izvrsna i energetski učinkovita rješenja. I to je činio desetljećima.

Elektroda Zagreb logotip
Elektroda Zagreb

Osnovna djelatnost Elektrode Zagreb d.d. jest proizvodnja dodatnih materijala za zavarivanje, odnosno proizvodnja elektrodi, žica, i šipki za zavarivanje .

Dodatni materijali za zavarivanje u Elektrodi Zagreb se proizvode od osnutka 1948 godine. U Elektrode Zagreb 78 zaposlenih mjesečno proizvodi oko 4000 t dodatnih materijala na godinu.

Krais Tube Expanders
KRAIS Tube Expanders

KRAIS Tube Expanders je tvrtka s gotovo 40 godina iskustva u projektiranju, proizvodnji i isporuci vrhunskih alata za cijevi.

Juwel Schraubtechnik I EB
Juwel Schraubtechnik I EB

  Juwel-Schraubtechnik Ernst Berger & Söhne GmbH je inovativna tvrtka usmjerena prema budućnosti koja već više od 30 godina postiže veliki uspjeh na područjima razvoja, izgradnje, proizvodnje i prodaje moment ključeva.

TBI
TBI Industries GmbH

TBi Industries GmbH je međunarodni proizvođač visokokvalitetne industrijske opreme za tehnologiju zavarivanja.

Naglasak je na sljedećim područjima:
MIG/MAG;
TIG; Robotika, plazma rezanje 

 

GBC
G.B.C. Industrial tools S.p.a.

Strojevi za rezanje i savijanje cijevi: ovo je područje u kojem je GBC Industrial Tools vodeći svjetski proizvođač od 1981. Osim alata za cijevi, GBC je poznati proizvođač brusilica, strojeva za obradu prirubnica i drugih alata i strojeva za industrijsko održavanje u mnogim sektorima (naftni cjevovodi, plinovodi, elektrane...

Swaty
Swatycomet

Swatycomet je član međunarodne skupine Weiler od 2015. godine. Grupa Weiler Abrasives izradila je novu strategiju razvoja, s ambicioznim planovima da postane vodeća tvrtka na globalnom tržištu abraziva.

3M
3M

U 3M-u vjerujemo da prava znanost koja se primjenjuje na pravi način dira ljude širom svijeta. Svakodnevno radimo na inovacijama koje koji vaš život čine boljim, lakšim i potpunijim. To ne znači da je lako. Od 1902. godine formula za naš uspjeh bila je ista kao i danas: inovacija i ustrajnost - u našim proizvodima i na našim kupcima.

Kueppers Solutions GmbH
Kueppers Solutions GmbH

70 godina iskustva u proizvodnji toplinske industrije
Naše podrijetlo seže do godine 1875. godine, osnivačke godine Küppersbusch tvrtke. Friedrich Küppersbusch, osnivač tvrtke, u početku je proizveo ugljen i peći za ugljen u Gelsenkirchen-Schalkeu. Tvrtka je brzo narasla: Do 1907. F. Küppersbusch & Söhne AG, s 2.000 zaposlenika, "najveće tvornice specijaliteta za kuhanje svih vrsta u Njemačkoj".

QiFeng
QiFeng Special Ceramics Co., Ltd ( QFCeram)

Yixing QiFeng posebna keramika Limited Company osnovana je 1995. U smislu upravljanja cilje je jasna vizija s upravljanjem kvalitetom uz stvaranje prvorazrednog brenda. Poboljšali smo i jačali standardizaciju proizvodnog procesa i standardizaciju sustava upravljanja.

Jankus
Jankus

Iskoristite više od 30 godina iskustva u područjima:

- TIG, oblikovanje, centriranje, volframske petlje, instrumenti i tehnika mjerenja kisika

Za mnoge proizvode proširili smo raspon informacija i radujemo se vašim upitima!

Klingspor
Klingspor
KLINGSPOR se abrazivnim tehnologijama bavi od 1893. godine, uvijek ispred ostalih proizvođača s certifikatom ISO 9001: 2008, izvanrednom tehničkom pomoći, poznatim i ljubaznim osobljem i najbržim isporukama u industriji.