Strojevi za zavarivanje

(231 proizvoda)

Prikazuje 1-48 od 231 proizvoda

Aktivni filteri

Rogue ES 150i

Rogue ES 150i

Cijena 269,50 €(2030.55 HRK)

ESAB, Iskra, Rhino, strojevi za elektrootporno zavarivanje

Aparati za ZAVARIVANJE po odličnim cijenama! - Sigmat; Rhino Aparati za ZAVARIVANJE - web cijene! - Sigmat; ESAB Automation Strojevi za Zavarivanje - Sigmat; Iskra Aparati za Zavarivanje - kvaliteta i pouzdanost! - Sigmat; ESAB Standardni strojevi za ZAVA

Profesionalni i hobby strojevi za zavarivanje. Najveća ponuda i najbolje cijene.

Nudimo vrhunske strojeve najpoznatijih svjetskih proizvođača za profesionalnu upotrebu, kao i jeftine hobby strojeve za privatnu upotrebu.

Kvalitetni strojevi za zavarivanje

Svi naši strojevi imaju garanciju i osiguran servis.

Multi procesni uređaji za MIG/MAG, REL i LIVE TIG zavarivanje te za žljebljenje ugljenom elektrodom. Strojevi su predviđeni za najzahtjevnije poslove, visoku produktivnost. Invertorska tehnologija, robusna izvedba, zaštita IP 23. HOT START i promjenjiva kontrola luka automatski su integrirani u uređaje. U ponudi se nalaze 400 A i 500 A uređaji.

Za hobby korisnike nudimo seriju Rhino strojeva za zavarivanje u novim, modernijim linijama uz svu potrebnu opremu  za neometan početak rada:
- kliješta za masu i polikabel, crijeva, rezervne kotačiće, brze spojnice, šelne, tablice preporučenih parametara zavarivanja te uputstva za instalaciju.

Slike proizvoda koje se nalaze na stranici su informativne prirode i mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda.