Zavarivanje - članci

zavarivanje

6 stvari koje trebate znati prije početka zavarivanja

Što bi moglo predstavljati veću opasnost od alata koji koristi dovoljno energije za spajanje metala, a ako se koristi nepravilno, može vas ozlijediti? Iako je istina da zavarivanje može u početku malo zastrašiti, s malo truda, vremena i pravih alata, možete postati dovoljno dobri da odradite većinu poslova , a s vježbom samo ćete još više napredovati.

zavarivanje, zavarivac

Kako funkcionira zavarivanje?

Neboderi, egzotični automobili, lansiranja raketa - određene stvari jednostavno privlače vašu pažnju. Zavarivanje, po svemu sudeći, nije jedan od njih. Možda ste proveli cijeli svoj život bez da ste ikada razmišljali o toj temi. Sigurno će vas iznenaditi podatak da zavarivanje utječe prema nekim procjenama na čak 50 posto bruto nacionalnog proizvoda Sjedinjenih Američkih Država . Bez zavarivanja ni jedan od onih nevjerojatnih nebodera, automobila ili raketa ne bi postojali.

Odabir stroj za zavarivanje

Kako odabrati pravi stroj za zavarivanje?

Kupnja stroja za zavarivanje važna je dugoročna odluka koja vam može donijeti dodatne prihode, smanjiti  troškove servisa i omogućiti rad u širokom spektrm aktivnosti. Opcija mogu biti jako puno i zato smo sastavili ovaj vodič za kupnju stroja za zavarivanje. Naći ćete važne pojedinosti koje treba uzeti u obzir, usporedbu tipova strojeva i informacije o najprodavanijim robnim markama tvrtke ESAB i RHINO.